Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Notice: Undefined variable: webfonts in /www/templates/orlando/index.php on line 35 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/plugins/system/helix3/core/helix3.php on line 773 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/plugins/system/helix3/core/helix3.php on line 787 Over So Cute

Over So Cute

So Cute is een design merk waarmee je het hele jaar door de lente in huis haalt. De lente wordt gezien als het meest vrolijke en jeugdige seizoen. Steeds vaker zien we pastellen terugkomen in het interieur, zelfs in de winter. De frisheid en de zachte pastellen van de bloessom bomen en ontluikende bloemen geven een dromerig gevoel. Het kleurenpallet bestaat uit hemels blauw en zacht roze, afgewisseld met hard fuchsia en magisch turkoois. De stijlen van So Cute kunnen uiteenlopen van de fantasiewereld van een barbie-doll tot de serene schoonheid van een in bloeistaande bloem. So Cute speelt met het vervagen van de grens tussen deze fantasiewereld en de werkelijkheid.

Over La Terzi

So Cute is de creatie van design studio La Terzi. La Terzi is één van de meest toonaangevende design studio’s in de wereld. La Terzi creëert designs voor in het interieur en er buiten. Denk bijvoorbeeld aan dekbedovertrekken, tuinkussens, servies, stationery en servetten. De stijl van de designs is erg divers en tijdloos. La Terzi houdt altijd rekening met de nieuwste trends en kleuren. Over La Terzi La Terzi is op te splitsen in twee delen. De studio tak waarbij ze andere merken faciliteren met hun designs. Sinds 2011 is hier de tak brands bijgekomen. Waaronder So Cute valt. Naast So Cute heeft La Terzi nog twee andere merken. Melli Mello, een unieke mix van kleurrijke bloemen, dierenprints en etnische elementen. Gecombineerd met grafische zwart wit patronen en Suela Home, een opulent en nostalgisch merk met een mediterrane touch. Doordat de drie merken heel verschillend zijn kan La Terzi een groot deel van de consumenten aanspreken. Het brein achter de design studio zijn Erdem en Lobna Terzi. Al vanaf 2004 werken Erdem en Lobna gepassioneerd in de design branche. Samen met een team van getalenteerde designers en gesupport door hun dierbare familie maken ze La Terzi een groot succes.